ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI! /CALL FOR APPLICATIONS TO ERASMUS+ STUDENT MOBILITY ARE NOW OPEN!

Sevgili Öğrencilerimiz,

ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

Erasmus Öğrenim ve Staj hareketliliği için başvuru çağrılarına ve formlarına ekten ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihi:21.02.2019

Şubat Ayında her kampüste Tanıtım Seminerleri düzenlenecektir. Detaylı takvim ilerleyen günlerde üniversitenin web sitesi ve sosyal medya hesaplarında paylaşılacaktır.

İletişim: erasmus@altinbas.edu.tr

Sevgiler,

____________________________________________________________________________________________________________

Dear Students,

CALL FOR APPLICATIONS TO ERASMUS+ STUDENT MOBILITY ARE NOW OPEN!

You can find attached the Call for applications  and Application forms for Erasmus Study and Traineeship Mobility. Application deadline is: 21.02.2019

Info Sessions will be held at each campus In February.  The detailed calendar will be shared on the university website and social media accounts in the following days.

You may contact us at erasmus@altinbas.edu.tr

Best Wishes,