Altınbaş Üniversitesi BAKIRKÖY  YERLEŞKESİ Acil Durum Tatbikatı Bilgilendirmesi /Altınbaş University BAKIRKÖY CAMPUS Emergency Evacuation Drill Notice and Guidelines

Altınbaş Üniversitesi BAKIRKÖY  YERLEŞKESİ Acil Durum Tatbikatı Bilgilendirmesi

10 Ocak Perşembe günü, saat 10.30’ da Bakırköy Yerleşkesihaberli acil durum tatbikatı gerçekleştirilecektir.

Tatbikat öncesinde ve sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Acil durum ikaz sistemi çalışmaya başladığında binada bulunan tüm kişiler alanı tahliye edecektir.
  • Tahliye sırasında; panik olmadan fakat seri tempoda acil durum merdivenlerinden tahliye sağlanmalıdır.
  • Asansörler acil durumlarda kullanılamayacağı için tahliye esnasında “Acil Kaçış Merdivenlerini” kullanınız.
  • Tatbikatlar esnasında katlarda sizleri yönlendirecek olan görevli personelin talimatlarına uyunuz.
  • Binadan çıktıktan sonra Acil Durum Toplanma bölgesinde sınıf – ekip vb. bir arada bekleyiniz.
  • Acil Durum Toplanma bölgeleri: ön bahçe ve arka bahçe olarak belirlenmiştir.
  • Acil Durum Toplanma bölgesinde revirde görev alan hemşire hazır bulunacaktır.

Panik atak yaşayabilecek ya da fiziksel engelli öğrencilerimizin tahliye tatbikatına katılımı zorunlu değildir.

An emergency evacuation drill will be carried out in Bakırköy Campus,

on January 10th, 2018, 10.30 AM /

All students are required to observe the following instructions before and during the drill:

• When the emergency alarm sounds, all persons who are present in the building will evacuate the premises.
  • During the evacuation, please remain calm. Walk, and do not run under any circumstances. Use emergency exit stairs and leave the building in a calm and orderly fashion.
  • Do not use the elevators during the evacuation. Use “Emergency Exit Stairs”.
  • Follow the instructions given by the floor evacuation coordinators during the drill.
  • After you evacuate the building, go to the designated Emergency Assembly Points and wait for further instructions together with your classmates.
  • Emergency Assembly Points are front and back yards of the building.
  • School nurse will be present at the Emergency Assembly Point.

Students with physical disabilities or panic disorders are not required to participate in evacuation drill.