Sanatla Grup Psikoterapi Atölyeleri Başlıyor…/ Group Art Psychotherapy Workshops Are Beging

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Bahar Dönemi Sanatla Grup Psikoterapi Atölyeleri başlıyor. Kendinizi daha iyi tanımak, anlamak, kişisel farkındalıklarınızı geliştirmek, ilişki sorunlarınızı anlamak ve sanatın iyi hissettirici etkisini deneyimlemek isterseniz görsel sanatlar ağırlıklı (resim, kolaj, kil çalışmaları) ve bedensel hareket çalışmalarının da yer aldığı atölyemize başvuruda bulunabilirsiniz. Atölyeler 7 Mart Perşembe günü başlayacak ve dönem süresince her Perşembe Gayrettepe Yerleşkesinde 14:00-16:00 saatleri arası (saatler çoğunluğa göre bir miktar esnetilebilir) devam edecektir. Çalışmanın verimli olması için haftalık düzenli katılım gerekmektedir; ancak, mazeret durumları için dönem süresince 2 seferlik devamsızlık hakkı bulunmaktadır.

Katılmak isteyenlerin aşağıdaki linke tıklayarak anketi doldurduktan sonra atölye yürütücüsü Klinik Psikolog Gizem Bodur Atalay’ın gizem.bodur@altinbas.edu.tr  adresine isim-soyisim, ankette kullandıkları takma ad, öğrenci no, bölüm ve öngörüşme için kendilerine uygun gün ve saat aralıklarını belirttikleri bir e-mail göndermeleri gerekmektedir.

Anket linki:  https://tr.surveymonkey.com/r/PS2HFC5

Önemli Notlar: Öngörüşmeler 11 Şubat-6 Mart arası Gayrettepe Yerleşkesinde olacaktır. Kontenjan kısıtlıdır, katılımcılar anket değerlendirmeleri ve sonrasında yapılacak öngörüşmelerin neticesinde belirlenecektir. Etkinlik dili Türkçe olacaktır.

Dear Altınbaş University Students,

Spring Semester Group Art Psychotherapy Workshops are to be launched soon. To develop a better understanding of yourself and your relationship problems, increase your self-awareness and experience the positive impacts of art therapy on every aspect of your life, you are welcome to apply for joining us at the therapeutic art workshops comprising creative modalities (painting, collage, ceramic dough activities etc.) as well as occasional dance/movement activities. Workshops will start on Thursday, March 7 and be held at Gayrettepe Campus every Thursday, from 2.00pm to 4.00pm (Please note that the schedule may vary depending on the number of participants). The participants are expected to attend each session regularly in order to help the workshop activities yield more efficient outcomes. However, a maximum of two excused absences are permitted per semester.

To apply, please click on the link provided below to fill out a survey. Once the survey is completed, contact the workshop coordinator, Clinical Psychologist Gizem Bodur Atalay at gizem.bodur@altinbas.edu.tr to make a pre-interview appointment, indicating your name/surname, the alias you used for answering survey questions, your student number, the academic program you attend, and a date and time that is convenient for you for the pre-interview

Survey link:  https://tr.surveymonkey.com/r/PS2HFC5

Please note that pre-interviews will be conducted from February 11th to March 6th at Gayrettepe Campus. The workshops will be available to a limited number of participants. Participants will be chosen based on survey and pre-interview results. Each session will be conducted in Turkish.