Diren Film Gösterimi

Değerli Öğrencilerimiz,

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, 7 Mart Perşembe günü, Mahmutbey ve Gayrettepe Yerleşkelerimizde “Diren” adlı filmin gösterimi yapılacaktır. Sarah Gasrov’ın ikinci uzun metrajlı kurmacası, tarihin ilk feminist hareketlerinden birini başlatan kadınların, gittikçe acımasızlaşan hükümete karşı yürüttükleri mücadeleye odaklanmaktadır. Tüm öğrencilerimizi bu anlamlı filmi izlemeye davet ediyoruz.

Mahmutbey Yerleşkesi, Fatma Altınbaş Konferans Salonu – Saat: 16.00

Gayrettepe Yerleşkesi, Konferans Salonu – Saat: 17.00

Filmin dili: İngilizce/ Altyazı: Türkçe

Saygılarımızla,

Dear Students,

In observance of International Women’s Day, we are holding a movie screening of ‘Suffragette’ at Mahmutbey and Gayrettepe Campuses, on Thursday, March 7th, 2019.  Sarah Gavron’s second feature film “Suffragette” tells the struggles of the British women’s suffrage movement against government members who opposed votes for women.

Mahmutbey Campus, Fatma Altınbaş Conference Hall / 4.00pm

Gayrettepe Campus, Conference Hall / 5.00pm