Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine / For The Attention of Students Attending The Graduation Ceremony!

Sevgili Öğrencilerimiz,

29.06.2019 tarihinde düzenlenecek olan Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerin bağlı bulundukları fakülte/yüksekokul sekreterliklerinde bulunan katılım listesine imza atmaları gerekmektedir.

Katılım bilginizi, fakülte/yüksekokul sekterinize 12 Mart-29 Mart Tarihleri arasında bildiriniz.

Sevgilerimizle,

Dear Students,

Students wishing to attend thettendance list available at their respective undergraduate school secretary’s office. Graduation Ceremony on June 29, 2019 are required to sign the attendance list available at their respective undergraduate school secretary’s office. Please sign the attendance list at their respective undergraduate school secretary’s office no later than March 12-29, 2019.

Sincerely,