Sanatla Grup Psikoterapi Atölyeleri Başlıyor/ Art Group Psychotherapy Workshops Are To Be Launched Soon

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Güz Dönemi Sanatla Grup Psikoterapi Atölyeleri başlıyor. Bu dönemki atölyelerde duyguları tanıma, anlama; stres, kaygı ve depresyonla baş etme üzerine sanatsal uygulamalarla psikoterapi gerçekleştirilecektir. Atölyeye başvuruda bulunmak veya Sanat Terapi ile ilgili yürütülen araştırmaya destek olmak isterseniz lütfen linkteki anketi doldurun. Atölyeler 31 Ekim Perşembe günü başlayacak ve dönem süresince her Perşembe 14:00-16:00 saatleri (saatler çoğunluğa göre bir miktar esnetilebilir) arasında gerçekleşecektir.

Sanatla Grup Psikoterapi Atölyesine Katılmak İsterseniz:

• Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak açılan anketi doldurun:
  • Anketi doldurduktan sonra öngörüşme randevusu almak için atölye yürütücüsü Klinik Psikolog Gizem Bodur Atalay’ın gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine ankette kullandığınız takma adı, gerçek adınızı soyadınızı, bölümünüzü, öğrenci numaranızı ve öngörüşme randevusu için size uygun gün ve saat aralıklarını belirttiğiniz bir e-mail gönderin.

Önemli Notlar: Atölye kontenjanı kısıtlıdır, katılımcılar anket değerlendirmeleri ve yapılan öngörüşmeler sonucu belirlenecektir. Atölyelere dönem süresince düzenli katılım gerekmektedir (2 kez önemli mazeretler için devamsızlık hakkı vardır). Öngörüşmeler ve atölyeler Gayrettepe Yerleşkesinde olacaktır. Etkinlik dili Türkçedir.

Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Psikolojik Destek Birimi

Dear Altınbaş University Students,

Fall Semester Group Art Psychotherapy Workshops are to be launched soon. The Fall Semester Workshop will mainly focus on equipping the participants with skills to increase self-understanding and self-awareness as well as to cope with stress, anxiety and depression.  If you wish to apply for joining us at the therapeutic art workshops or participate in our survey on Group Art Psychotherapy, please click on the link provided below. Workshops will start on Thursday, October 31st and be held every Thursday, from 2 p.m. to 4 p.m. Please note that the hours may vary depending on the number of participants.

How to join Group Art Psychotherapy Workshops:

• Fill out the survey in the link below:
  • Once the survey is completed, contact the workshop coordinator, Clinical Psychologist Gizem Bodur Atalay at gizem.bodur@altinbas.edu.tr to make a pre-interview appointment, indicating your name/surname, the alias you used for answering survey questions, your student number, the academic program you attend, and a date and time that is convenient for you for the pre-interview

Please note that the workshops will be available to a limited number of participants. Participants will be chosen based on survey and pre-interview results. The participants are expected to attend each session regularly in order to help the workshop activities yield more efficient outcomes. However, a maximum of two excused absences are permitted per semester. Pre-interviews and workshops will be held at Gayrettepe Campus. Each session will be conducted in Turkish.

Thank you.

Psychological Support Unit