Oryantiring Turnuvası

Turnuvaya Gelirken Dikkat Edilmesi Gerekenler / Participants should prefer

• Spor ayakkabı tercih edilmelidir. / Sneakers, trail- running shoes or light hiking boots.
  • Rahat ve hareketi engellemeyen kıyafetler seçilmelidir. / Wearing whatever they find comfortable and appropriate for the weather.

Fiyata Dahil Olanlar / Participation fee includes

• Gayrettepe Yerleşkesinden ücretsiz servis / Free shuttle services departing from Gayrettepe Campus
  • Oyun alanı haritası / Orienteering map
  • Pusula / Orienteering compas

Turnuva Kuralları / Tournament rules

• Her takım 2 kişiden oluşur. / Each team consists of 2 persons.
  • Yeterli katılımcı sayısına ulaşılmaması durumunda etkinlik iptal edilir. / The tournament may be cancelled in case of insufficient number of participants.
  • Turnuvada 1. olan takım üyelerine Altınbaş Üniversitesi logolu mont hediye edilecektir. / 1st place winners will be awarded Altınbaş University jackets.
  • Turnuvada 2. olan takım üyelerine Altınbaş Üniversitesi logolu tişört ve şapka hediye edilecektir. / 2nd place winners will be awarded Altınbaş University tee-shirts and caps.
  • Oyunla ilgili ayrıntılı bilgiler oyundan önce verilecektir. / Participants will be provided with details about the tournament before the games begin.
  • Turnuvaya kayıt yaptıranlara ödeme için bilgilendirme yapılacaktır. / Payments details will be communicated to registered participants.
  • Tüm sorularınız için etkinlik@altinbas.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. / If you have any questions, contact us at etkinlik@altinbas.edu.tr

Not: Forest Kemerburgaz içerisinde bulunan restoranda tüm katılımcılara %10 indirim yapılacaktır. / If you have any questions, contact us at etkinlik@altinbas.edu.tr

Kayıt için/ Fort the registration: http://etkinlik.altinbas.edu.tr/orienteering/