Sessizliği Duymak / Hearing the Silence

Sevgili öğrenciler,

İşitme engelli bireyleri tanıma ve anlama konusunda bilgilerin aktarılacağı, devamında pratik işaret dili atölyesinin gerçekleştirileceği, “Sessizliği Duymak” isimli seminer, İşaret Dili Tercümanı ve Eğitmeni Pınar Aktaş (CODA)’ın katılımıyla 3 Aralık 2019 saat 13:30’da Gayrettepe Yerleşkesi F202 No’lu sınıfta gerçekleştirilecektir, katılımlarınızı bekleriz. Etkinlik dili Türkçe’dir.

Dear students,

A seminar titled “Sessizliği Duymak” (Hearing the Silence) by Sign Language Interpreter and Instructor Pınar Aktaş (CODA) will be held at Gayrettepe Campus, Classroom F202, on December 3rd, 2019, 1.30pm. Including a sign language workshop as well, the seminar is designed to offer insights about people with disabilities and the methods to interact with them. Please note that the seminar will be conducted in Turkish.