Yelkenle Tanışma Dersleri / Introduction to Sailing Courses

Sevgili Öğrencilerimiz,

Altınbaş Üniversitesi Yelken Kulübü tarafından Kalamış Marina’da düzenlenen “Yelkenle Tanışma Dersine” davetlisiniz. Katılmak isteyenlerin 17 Ocak saat 12.00’ye kadar sks@altinbas.edu.tr adresine e-posta yoluyla başvurması gerekmektedir.

Katılım ücretsizdir. Yüzme biliyor olmak zorunludur.

Ders Tarihleri: 18- 19 Ocak 2020’den itibaren 1 Mart 2020’ye kadar / Her Cumartesi Pazar

Yer: Kalamış Marina

Katılım sayısı sınırlıdır.

Sevgilerimizle.

Dear Students,

You are cordially invited to join an “Introduction to Sailing” class held in Kalamış Marina by Altınbaş University Sailing Club. If you wish to join the class, please contact the Health, Culture and Sports Office at   sks@altinbas.edu.tr no later than January 17th, 2020, 12.00pm.

No registration fee is required. Participants are expected to have good swimming skills.

Course Schedule: from January 18- 19, 2020 to March 1st, 2020 / every Saturday & Sunday

Venue: Kalamış Marina

The course will be available only to a limited number of participants.

Sincerely,