Kardeş İndirimi Başvuruları – Siblings Discount Applications

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 akademik yılı güz döneminde kardeş indirimi başvurusu yapmayan öğrencilerimiz bahar dönemi için ders ekle-çıkar döneminin sonuna kadar (13 Mart 2020) başvurularını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına giderek yapabilirler.

2019-2020 akademik yılı için daha önce başvuru gerçekleştiren öğrencilerimizin indirimleri yıl boyunca devamlılığını sürdürecektir. Bu başvuru çağırısı daha önce başvuru gerçekleştirmeyen öğrencilerimiz için geçerlidir.

Her akademik yıl başvurunuzu yenilemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Sevgilerimizle,

Dear Students

You may submit your Siblings Discount Applications for 2019-2020 academic year, to Health, Culture and Sports Departments until add-drop period (13th of March, 2020).

This application process is only open for the students who have not submit any application for siblings discount for current academic year.

If you have applied for it, your discount will be continuing until the end of the academic year.

Pleas keep in mind that, each academic year you have to re-new your application.

Sincerely,