Bursa-Uludağ Turu / Bursa & Uludağ Tour

Araç Kalkış Saat ve Yerleri

07:30 Mecidiyeköy

08:10 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü

1. Gün: 29 Şubat 2020, Cumartesi  İstanbul – Gölyazı – Ulubat Gölü – Cumalıkızık – Bursa

Osmangazi Köprüsü kullanılarak Yalova Bursa karayolu takip edilerek Gölyazı Köyü’ne varıyoruz. Ulubat Gölü’nün kuzeyinde bulunan yarım ada üzerine kurulmuş olan Gölyazı köyüne hareket. Köy meydanında bulunan ve “Ağlayan Çınar” olarak adlandırılan asırlık çınar, Aya Konstantin Kilisesi, köy sokaklarını gezip göl kıyısında yürüyüş yapıyoruz. Öğle yemeği için vereceğimiz serbest zaman sonrası rehberimizin belirleyeceği saat de Bursa bölgesinde Unesco Dünya Kültür Mirası listesindeki Cumalıkızık köyüne gidiyoruz. Cumalıkızık sokakları, Cumalıkızık Cami, Cumalıkızık Etnoğrafya Müzesi ve Sanat Evi’ni gezdikten sonra Bursa’da yer alan Otelimize varıyoruz. Otelimizde Akşam Yemeği. Katılmak isteyenler ile Bursa’da sürpriz eğlence ve konaklama otelimize dönüş yapıyoruz.

2. Gün: 1 Mart 2020, Pazar Bursa – Uludağ – İstanbul

Sabah kahvaltı sonrası Uludağ Kayak ve Eğlence merkezine varıyoruz. Misafirlerimize özel indirimlerle ski pass ve kayak kıyafetleri gibi ihtiyaçlarımızı gidereceğimiz kayak evinde ekipmanlarımızı aldıktan sonra beyaz belde Uludağ’da serbest zaman veriyoruz. Dileyenler dağ havası alırken, isteyenler ile kayak keyfine başlıyoruz. Gün boyu sürecek kayak keyfimizin ardından saat 16.30 / 17.00’de Uludağ’a veda edip İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul’a varış ve gezimizin sonu.

Detaylar ve başvuru için: http://etkinlik.altinbas.edu.tr/bursauludag-turu-bursauludag-tour/

TOUR SCHEDULE

Pick-up Time & Locations

07:00 Yenibosna

07:30 Mecidiyeköy

08:10 Kadıköy In Front of the Marriage Office

Day 1: February 29, 2020, Saturday, İstanbul – Gölyazı – Ulubat Lake – Cumalıkızık – Bursa

We arrive at Gölyazı Village by following the Yalova Bursa highway using the Osmangazi Bridge. Departure to the village of Gölyazı, which is built on the peninsula on the north of Ulubat Lake. We are visiting the centuries-old plane tree, Aya Konstantin Church, village streets and walking on the lake shore, which is located in the village square and is called “Ağlayan Çınar”. After the free time we will give for lunch, we will go to Cumalıkızık village, which is on the Unesco World Heritage list, in Bursa region. After visiting Cumalıkızık streets, Cumalıkızık Mosque, Cumalıkızık Ethnography Museum and Art House, we arrive at our Hotel in Bursa. Dinner at our hotel. We are going to have fun in Bursa with those who want to participate and then return to our hotel.

Day 2: March 1, 2020 Sunday, Bursa – Uludağ – İstanbul

After breakfast, we arrive at the Uludağ Ski and Entertainment Center. After getting our equipment at the ski house where we will meet our needs such as ski pass and ski clothes with special discounts, we give our guests free time in the white town of Uludağ. While those who wish get a mountain air, we start skiing with those who want. After our ski enjoyment throughout the day, we say goodbye to Uludağ at 16.30 / 17.00 and start our journey back to Istanbul. The arrival of Istanbul in the evening and the end of our trip.

For application and details please visit: http://etkinlik.altinbas.edu.tr/bursa-uludag-tour/