Sanatla Grup Terapi Atölyeleri Başlıyor

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Bahar Dönemi Sanatla Grup Terapi Atölyeleri başlıyor. Bu dönemki atölyelerde duygusal farkındalık çalışmaları ile birlikte stres, kaygı ve depresyonla baş etme üzerine sanatsal uygulamalarla (resim, kolaj, kil gibi çeşitli görsel sanatlar, hareket çalışmaları) psikoterapi gerçekleştirilecektir. Çalışmaya başvuruda bulunmak veya Sanat Terapi ile ilgili yürütülen araştırmaya destek olmak isterseniz lütfen linkteki anketi doldurun. Atölyeler 25 Mart Çarşamba günü başlayacak ve dönem süresince (10 hafta) her Çarşamba 13:30-15:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Sanatla Grup Psikoterapi Atölyesine Katılmak İsterseniz:

• Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak açılan anketi doldurun:

• Anketi doldurduktan sonra öngörüşme randevusu almak için atölye yürütücüsü Klinik Psikolog Gizem Bodur Atalay’ın gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine ankette kullandığınız takma adı, gerçek adınızı soyadınızı, bölümünüzü, öğrenci numaranızı ve öngörüşme randevusu için size uygun gün ve saat aralıklarını belirttiğiniz bir e-mail gönderin.
  • Ön Görüşme Tarihleri: 2 Mart-23 Mart 2020 arası

Önemli Notlar: Atölye kontenjanı kısıtlıdır, katılımcılar anket değerlendirmeleri ve yapılan ön görüşmeler sonucu belirlenecektir. Atölyelere dönem süresince düzenli katılım gerekmektedir (2 kez önemli mazeretler için devamsızlık hakkı vardır). Ön görüşmeler ve atölyeler Gayrettepe Yerleşkesinde olacaktır. Etkinlik dili Türkçedir.

Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Psikolojik Destek Birimi