Hukuk Fakültesi Yaz Okulu Başvuru Formu

Üniversitemizde açılmayacak olup, diğer üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden alacağınız derslerle alakalı önemli bilgiler;

1-      Fakültemizde yaz okulunda açılan dersleri diğer üniversitelerden alamazsınız.

2-      Yaz okulu için web sayfasında yer alan başvuru formunu eksiksizce doldurmanız gerekmektedir.

3-      Mezuniyet durumunda olup ek ders almak isteyen öğrenciler mezuniyet aşamasındayım butonunda “Evet” şıkkını işaretlemelidirler.

4-      Diğer üniversitelerden almak istediğiniz derslerin ve Fakültemizde karşılığı olan derslerin ders kodu, ders adı ve AKTS karşılıklarının yazılması zorunludur.

5-      Eksik doldurulan ve eksik yüklenen belgeler kabul edilmeyecektir.

6-      Dersi almak istediğiniz üniversitenin onaylı, mühürlü ders içerikleri veya web sayfasından güncel ders içeriklerini linki ile birlikte yüklemeniz kaydıyla kabul edilecektir.

7-      Yükleyeceğiniz dosyaların pdf formatında yüklenmesi gerekmektedir.

Başvuru formu