About Coronavirus (COVID-19)

Değerli Altınbaşlılar,

Son 14 gün içerisinde Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) görülen, seyahat uyarısı veya yasağı bulunan ülkelerden dönen ( https://www.seyahatsagligi.gov.tr ), çalışan ve öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığı’nın ateş, öksürük, solunum sıkıntısı gibi belirti ve bulgu olmasa bile 14 gün evden çıkılmamalı uyarısı doğrultusunda okula gelmemeleri konusunda gereğinin yapılmasını rica ederiz.

Bu kapsama göre akademik/idari personel ve öğrencilerimizin info@altinbas.edu.tr mail adresine bildirim yapabilirler.

Saygılarımızla,

Dear Altınbaş University Members,

In line with the warning by the Ministry of Health, we kindly request the immediate attention of our staff and students traveling from the countries where new Coronavirus (COVID-19) is observed in the last 14 days, to stay at home and not to come to university for a period of 14 days, even if no signs and symptoms of fever, cough, and respiratory distress are observed.

About this subject, the Academic/Administrative employees and the students can notify the mail address “info@altinbas.edu.tr

Sincerely,

%d bloggers like this: