Default title

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin sahip olduğu MATLAB Kampüs Lisansı ile MATLAB’i kendi bilgisayarlarınıza yükleyebilir, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden kullanabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken yalnızca, aşağıdaki üniversite portal sayfanızdan, “Sign in to get started” butonuna tıklamanız ve üniversite (@ogr.altinbas.edu.tr uzantılı) mail adresiniz ile üye olmanızdır.

Altınbaş Üniversitesi MATLAB Portal Sayfası: https://www.mathworks.com/academia/tah-portal/altinbas-universitesi-31419912.html

MATLAB Kampüs Lisansının uzaktan, sınırsız erişim ve yüzün üzerinde araç kutusunun kullanımı konusunda sağladığı avantajların yanısıra aşağıdaki uygulamalarla da uzaktan eğitim süreçlerine maksimum desteğin sunulması amaçlanmaktadır.

MATLAB Online – İnternet tarayıcısından MATLAB ve Simulink kullanma kolaylığı sağlamaktadır. Öğrenciler ve akademisyenler MATLAB programı bilgisayarlarına yüklü değilken dahi, MATLAB’i internet tarayıcılarından kullanabilmektedir.

Online Training (MAOTS) – Çevirimiçi, interaktif kurslara öğrencilerin kendi bilgisayarlarından uygulamalı olarak eğitimleri ücretsiz bir şekilde almalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik her Eğitim sonunda MathWorks onaylı sertifikaları öz geçmiş ve Linkedin sayfalarında sergilemelerini sağlayabilirsiniz.

MATLAB Drive – MATLAB dosyalarınız ile heryerden çalışabilirsiniz. Farklı cihazlardan, istediğiniz zaman dosyalarınıza erişebilir ve çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

MATLAB Mobile – MATLAB’i tablet ve telefonlarda kullanabilirsiniz. Cihazların sensör özelliklerini de kullanarak farklı proje deneyimleri kazanabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz veya destek ihtiyacınız olması halinde aşağıdaki iletişim bilgilerinden ilgili firma personeli ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaan ÇAKIN

Akademik Planlama Mühendisi

Kaan.cakin@figes.com.tr

Dear Students,

With the MATLAB Campus License owned by our university, you can install MATLAB on your own computers and use it whenever and wherever you want.

For this, all you need to do is to click on the “Sign in to get started” button on your university portal page below and sign up with your university (@ ogr.altinbas.edu.tr extension) e-mail address.

Altınbaş University MATLAB Portal Page: https://www.mathworks.com/academia/tah-portal/altinbas-universitesi-31419912.html

Altınbaş Üniversitesi – MATLAB Access for Everyone

MATLAB, Simulink, and the add-on products listed below can be downloaded by all faculty, researchers, and students for teaching, academic research, and learning.

www.mathworks.com

In addition to the advantages provided by the MATLAB Campus License in terms of remote, unlimited access and the use of over a hundred toolboxes, it is aimed to provide maximum support to distance education processes with the following applications.

MATLAB Online – Provides the convenience of using MATLAB and Simulink from the internet browser. Students and academicians can use MATLAB from internet browsers even when the MATLAB program is not installed on their computers.

Merhabalar,

Aşağıdaki bilgilendirme duyurusunu tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine duyuru yapabilir miyiz?

Saygılarımla.

Değerli Öğrencilerimiz,