Öğrenci Buluşmaları

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan görüş ve önerilerinizi dinlemek için sizleri bekliyor. Toplantıya katılabilmek için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayanız.

Sevgilerimizle.

TÜRK ÖĞRENCİLER İÇİN

Konu: Rektörle Online Buluşma
Tarih: 05 Ocak 2021 Salı

Saat: 15:00 – 16:00
Join Zoom Meeting

Meeting ID: 943 5053 5054
Passcode: 965725
——————————————————————–

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN
Topic: Student – President Meeting Online
Time: Jan 5, 2021 14:00-14:55 AM Istanbul

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 954 7286 7091
Passcode: 973422

——————————————————————–

Her iki toplantı için de altinbas.edu.tr / ogr.altinbas.edu.tr adresi ile zoom’a kayıt olmuş kişiler toplantıya katılabilir.Katılımcılarımızın toplantıya katılmadan önce aşağıda anlatılan şekilde zoom’a register olmaları gerekmektedir.

1- zoom.com adresine giriş yapılarak (mobil kullanıcılar için sağ üstte yeralan üstüste üç çizgiye basıldığında en altta çıkan, masaüstü kullanıcılarda direk sağ üstte turuncu renkte) SIGN UP IT’S FREE yazan bağlantı tıklanır.

2- Yaş doğrulaması için istenen doğum tarihi girilir. ( bu veri zoom tarafından belirli bir yaşın üzerinde olup olmadığının doğrulanması için kullanılmaktadır. üniversite verileri ile ilişiği yoktur)

3- Doğum tarihi girildikten sonra Sign Up Free ekranında istenen “Your work email address” alanına öğrencilerimiz ogr.altinbas.edu.tr, katılacak personellerimiz altinbas.edu.tr ile biten e-posta adreslerini yazmalıdır.

4- Bu işlemden sonra belirtilen e-posta adresine zoom’dan doğrulama e-postası gelecektir. İlgili e-posta içerisinde yer alan “ACTIVATE ACCOUNT” düğmesine tıklanarak kayıt devam ettirilmelidir.

5- Düğmeye tıklandığında zoom web sayfası açılır ve kullanıcının Ad Soyad ve kullanmak istediği şifre bilgisi istenir. Burada yazılan Ad Soyad bilgisi toplantıda gözükeceğinden, öğrencilerimizin adlarını doğru ve eksiksiz yazmaları gerekmektedir.

6- Sonraki adımda isteğe bağlı olarak davet gönderilebilmektedir. Bu ekranda “Skip this step” düğmesi kullanılarak kayıt işlemi tamamlanabilir.

7- İşlem yapıldığında kaydın tamamlandığına dair mesaj görüntülenecektir. Toplantıya katılmak için okul e-posta adresi ve bu anlatılan kayıt adımlarında belirlenen şifre ile sisteme giriş yapmış olmak gerekmektedir.