Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

15-16 Ocak 2021 tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri  arasında Sürekli Eğitim Merkezi’miz tarafından ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi gerçekleştirilecek olup, eğitim bitiminde katılımcılarımıza katılım sertifikası verilecektir. Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiye eposta ekinden ve aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eğitime katılan öğrencilerimiz, çalışma hayatında sağlıklı ve güvenli iş ortamının sağlanmasına yönelik genel bilgi sahibi olmanın yanı sıra dokümantasyon sisteminin kurulmasına ilişkin bilgilendirileceklerdir.  Ayrıca gıda zincirinde yer alan yiyecek içecek sektörüne yönelik iş güvenliği kapsamındaki yasal mevzuat kapsamında farkındalıkları artacaktır. Eğitime katılım sağlayan öğrencilerimize,  İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı Temel Eğitim katılım sertifikası verilecektir. Bu eğitime katılanlar için ilave olarak İş Sağlığı Güvenliği İç Tetkik Eğitimi planlanacaktır.

Bilgilerinize sunarım,

Saygılarımla.