Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sürekli Eğitim Merkezimiz ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüzün  ortaklaşa düzenledikleri ISO 45001:2018  İş Sağlığı ve Güvenliği Standardı Temel Eğitimi sınav dönemi ve ödev yoğunluğu sebebi ile Öğrenci Kulübümüzden gelen talep üzerine 15-16 Ocak 2021 yerine 16-17  Şubat 2021 tarihlerinde saat 10:00-16:00 arasında yapılacaktır.

Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eğitime katılan öğrencilerimiz, çalışma hayatında sağlıklı ve güvenli iş ortamının sağlanmasına yönelik genel bilgi sahibi olmanın yanı sıra dokümantasyon sisteminin kurulmasına ilişkin bilgilendirileceklerdir.  Ayrıca gıda zincirinde yer alan yiyecek içecek sektörüne yönelik iş güvenliği kapsamındaki yasal mevzuat kapsamında farkındalıkları artacaktır. Eğitime katılım sağlayan öğrencilerimize,  İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı Temel Eğitim katılım sertifikası verilecektir. Bu eğitime katılanlar için ilave olarak İş Sağlığı Güvenliği İç Tetkik Eğitimi planlanacaktır.

Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim.