Sanatla Duygusal Farkındalık Atölyesi

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Bahar Döneminde Psikolojik Destek Birimimiz Klinik Psikologlarından Gizem Bodur Atalay yürütücülüğünde 7 oturumluk online Sanatla Duygusal Farkındalık Atölyesi gerçekleştirilecektir. Atölyede nefes, gevşeme ve imgelem çalışmalarının ardından görsel sanatlar (resim, kolaj, boyama vs.) ile duygusal farkındalık edinme ve böylece psikolojik sağlığı destekleme üzerine çalışılacaktır. Katılmak isteyenlerin yapması gerekenler:

• Aşağıdaki anket linkini doldurmak

• Adını, soyadını, anketi doldururken kullandığı takma adını, bölümünü, öğrenci numarasını gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta ile göndermek
  • Atölye öncesi online öngörüşme randevusu almak için gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta göndermek

Önemli Bilgiler:

• Atölye dili Türkçedir.
  • Atölyelere katılmak için herhangi bir sanatsal beceri gerekmemektedir.
  • Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcılar tarafından temin edilecektir. (Malzeme listesi katılımcılar netleştikten sonra bildirilecektir.)
  • Atölye kontenjanı kısıtlıdır.
  • Çalışmanın fayda sağlaması için atölyelere haftalık düzenli katılım gerekmektedir.
  • Atölyeye katılmak isteyenlerin muhakkak öncesinde öngörüşme için atölye yürütücüsünden randevu almaları gerekmektedir.
  • Öngörüşme Randevuları; 2-16 Mart 2021 arası gerçekleştirilecektir.
  • Atölye Oturumları; 23 Mart-4 Mayıs 2021 arası her Salı, Saat: 14:00-15:30 arası olacaktır.
  • Sorularınız için gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Klinik Psikolog Gizem Bodur Atalay