Building an Organization’s Online Presence Using Content Management Systems

Altınbaş Üniversitesi Global Lecture Series’in Haziran ayı konuğu Ürdün’deki ortağımız Applied Science Private University’den Prof. Samer Barakat.

Prof. Barakat, Applied Science Private University Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanıdır. Blockchain Authentication Engine’de Danışma Kurulu Üyesi görevine ek olarak, American Research Foundation’ın Avrupa-Orta Doğu-Afrika Ortağı, Bilgi Sistemleri Stratejisti ve Greater Middle East Research Hub’ın kurucu ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

1 Haziran Salı saat 12:00’da İşletme Bölüm Başkanı Dr. Murad Canbulut moderatörlüğünde gerçekleşecek Building an Organization’s Online Presence Using Content Management Systems”” başlıklı seminere katılmak için aşağıdaki linkleri takip edebilirsiniz:

Tarih: Tuesday, June 1

Saat: 12:00 (Istanbul Time, GMT+3) 12:00 (Amman Time, GMT+3)

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 913 6933 7362