2021-2022 Akademik Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Temsilcisi Seçimi Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

20-25 Ocak 2022 tarihleri arasında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrenci temsilcisi aday başvuruları kabul edilmiş ve gelen aday başvuruları ekte iletilmiştir. Adayların başvuru şartlarına uygunluğu Seçim Kurulu tarafından incelenmiş olup bu incelemeler sonucunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü temsilci adayı “Volkan ARAY” olmuştur.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrenci temsilciliği seçimi için:

• Seçim Tarihi ve Saati: 26-27 Ocak 2022, saat 10.3010.00 arasında yapılacaktır.
  • Sadece bölüm öğrencileri oy kullanabilir.
  • Oylar, çevrim içi kullanılacaktır. Oy kullanmak için kurumsal öğrenci hesaplarınızdan oturum açmanız gerekmektedir. Kendi hesabınız dışında form aktif olmayacaktır. Oturum açtıktan sonra aşağıdaki linke tıklayarak oy kullanabilirsiniz.
  • Seçim Sonuçlarının İlanı: 27 Ocak 2022 saat: 11:00

Çevrim içi oy kullanma hakkında detaylı bilgi veya sorularınız için sks@altinbas.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.