Online Sanatla Grup Terapi

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Psikolojik Destek Birimimiz Klinik Psikologlarından Gizem Bodur Atalay yürütücülüğünde 8 oturumluk Online Sanatla Grup Terapi Atölyeleri gerçekleştirilecektir. Atölyelerde nefes, gevşeme ve imgelem çalışmalarının ardından görsel sanatlar (resim, kolaj, boyama vs.) ile kişisel farkındalık edinme ve psikolojik sağlığı destekleme üzerine çalışılacaktır. Katılmak isteyenlerin yapması gerekenler:

• Aşağıdaki anket linkini doldurmak

• Adını, soyadını, anketi doldururken kullandığı takma adını, bölümünü, öğrenci numarasını gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta ile göndermek
  • Atölye öncesi online öngörüşme randevusu almak için gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta göndermek

Önemli Bilgiler:

• Atölyelerin dili Türkçedir.
  • Atölyeler grup terapi desteği almak isteyenler içindir, eğitim değildir.
  • Atölyelere katılmak için herhangi bir sanatsal beceri gerekmemektedir.
  • Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcılar tarafından temin edilecektir. (Malzeme listesi katılımcılar netleştikten sonra bildirilecektir.)
  • Atölye kontenjanı kısıtlıdır.
  • Çalışmanın fayda sağlaması için 8 haftalık atölyelere en fazla 2 seferlik devamsızlık hariç düzenli katılım gerekmektedir.
  • Atölyeye katılmak isteyenlerin muhakkak öncesinde öngörüşme için atölye yürütücüsünden randevu almaları gerekmektedir.
  • Öngörüşme randevuları 16 Şubat-4 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Atölye oturumları 09 Mart-27 Nisan 2022 arası her Çarşamba, Saat: 14:00-15:30 arası olacaktır.
  • Sorularınız için gizem.bodur@altinbas.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Klinik Psikolog Gizem Bodur Atalay