Psikolojik Destek Birimi Hk

Değerli Altınbaş Üniversitesi Öğrencileri,

Psikolojik Destek Birimi (PDB), Altınbaş Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının karşılaştıkları kişisel ve ilişkisel sorunlarla ilgili psikolojik danışmanlık veya psikoterapi desteği sağlamaktadır. Eğer siz de psikolojik açıdan birtakım güçlükler (kaygı, depresyon, stresle baş etme, uyum sorunu, ilişki sorunu, yoğun öfke vb.) yaşadığınızı düşünüyorsanız ve destek ihtiyacınız var ise birimizden randevu alabilirsiniz. Acil durumlar (Sinir krizi, yoğun panik atak vb.) dışında birimimiz randevu sistemi ile çalışmaktadır. Pandemiden ötürü görüşmelerimiz çoğunlukla online olarak gerçekleşmektedir.

Bizlere e-posta göndererek veya aşağıdaki linkte yer alan formu doldurarak başvurabilirsiniz.

Başvuru Linki:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=omXv1JwHFkWL1e5uOyzkVvxjmkW O8fVNqlZN5MNvA5BURFpDMEpRNE4yWDFZQk1BMExKQzExUUYxWi4u

Bakırköy Yerleşkesi, Klinik Psikolog Mert ÖZAYDIN:  mert.ozaydin@altinbas.edu.tr

Mahmutbey Yerleşkesi, Klinik Psikolog Özgü Kübra HALİTOĞULLARI:                ozgu.halitogullari@altinbas.edu.tr

Gayrettepe Yerleşkesi, Klinik Psikolog Gizem BODUR ATALAY: gizem.bodur@altinbas.edu.tr

Genel e-posta adresimiz: psikolojikdestek@altinbas.edu.tr

Sağlıklı ve mutlu bir akademik dönem geçirmenizi dileriz.

Psikolojik Destek Birimi